dijous, 21 de juny del 2012

Ajornada la Festa per mantindre encesa la flama del Vives





Comunicat conjunt dels organitzadors de la Festa per mantindre encesa la flama del Vives

Les organitzacions convocants de la festa prevista per al dia 23 de juny; AMPA Lluís Vives, AMPA El Carmen i AMPA Cervantes de València, han decidit ajornar la festa fins l'entrada del proper curs pels motius següents:

Vista la demanda de nombroses organitzacions, associacions i col·lectius que ens han sol·licitat d'implicar-se directament en la mateixa i, front la impossibilitat de participar activament en les dates propostes hem considerat posposar-la al principi del curs 2012-2013.

Així, volem mantindre la flama en estiu per arribar a setembre/octubre amb ganes d'enfrontar el curs i reivindicar una bona entrada del mateix, molt activa en defensa de l'escola pública.

Per últim, agrair a les entitats implicades, que ens han facilitat la tasca en major o menor mesura per dur endavant el projecte, fonamentalment els músics, que de manera desinteressada sempre han estat disposat a participar.

Demanem disculpes als possibles afectats i, des d'este moment vos convoquem a la macro festa d'inici de curs que segur aprofitarà les sinergies de totes les entitats implicades en defensa de l'escola pública.


 
Continuarà la flama, ens vegem a setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada